söndag 20 juli 2014

Hallå, är ni kvar? Lägesrapport!

Jag har lite sån där konstig energi idag, sån som jag fick av Viktor. Inte samma såklart, inte vansinnig genomtokig förälskelse och kolsyra i blodet-energi som överröstar vilken musik som helst, men ändå. Och den här kommer från mig själv! Jag har flyttat nu och har bott i Bergsjön i en vecka och tre dagar. Det är helt vansinnigt vad jag älskar att bo ensam! Det är lite tråkigt att inte ha Någon att komma hem till och ingen famn att sova i men vem bryr sig! Jag kommer hem när jag vill, äter vad jag vill. Sitter på balkongen och lyssnar på klassisk musik och tittar på solnedgången i en evighet eller skriver till två på natten utan att bli störd. Annas säng står i vardagsrummet med ett rött fluffigt överkast på och den har en central roll i mitt liv i egenskap av läsplats. Idag läste jag ut Mitt perfekta liv och påbörjade Det är jag som är Caroline. Läser även Axolotl Roadkill (stenkonstig) och första delen av Gårdarna runt sjön. Alla är bra på sitt sätt.

Jag håller på att bli helknäpp konstnär och det älskar jag. Bara skriver och läser och slafsar runt i dagskjorta (stor skillnad på dagskjorta och nattskjorta!) och städar pyttelite ibland. Det enda jag inte gillar är hur den här lägenheten luktar. Den luktar plast, damm och ny säng och odammsugen syntetsoffa. Och rök på balkongen efter inflyttningsfesten. Alla som känner mig vet att jag tycker att lukter är superviktiga. Min lägenhet ska inte lukta såhär. Jaja, det blir bättre så småningom.

Nyhet! Jag har kommit in på en treårig kandidatutbildning i kultur här i Göteborg! Den är inte precis Wohoo, exakt vad jag vill göra i framtiden men jag kan åtminstone se en framtid i det, inte så illa? Jag känner mig ganska mycket som jag just nu. Även om jag inte är precis lycklig. Ett och ett halvt steg framåt.

2 kommentarer:

 1. Mystisk Anonym-A22 juli 2014 12:50

  vill du inte bo med mig då? :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå! ♥ men inte i flera år kanske ;) du jag och Sirius <3

   Radera