torsdag 30 juni 2016

Vad-listan, del 2

Från Underbara Clara. 

Vad är ditt guilty pleasure?
Öööh, är nog inte så guilty av mig.

Vad har du för äcklig vana?
Näspetning, herregud. I vintras när jag var stressad pillade jag sönder insidan av min näsa helt så den var full av sårskorpor i flera veckor och jag fick konstiga infektioner runt munnen.

Vad är det folk inte tror om dig?
Folk som just träffat mig tror sällan på att jag är introvert och trött och jag fattar fan inte varför. Alla människor jag hängde med i höstas och förra sommaren blev jätteförvånade när jag sa det och ba nääää det är du ju inte! Eh, jo.

Vad är ditt problem?
Seghet och ofokusering. Men när jag kan uppskatta det är det faktiskt ganska trevligt, en form av livsnjutande!

Vad är ditt naturliga sinnestillstånd?
Lite inåtvänd samt optimistisk. Allt kan gå fel men har jag inte dött så anser jag oftast att jag haft tur, eftersom allt ändå ordnat sig på något sätt. OBS detta gäller inte om det har med andra människor att göra! Då är jag superkänslig och tycker nästan aldrig att det har gått bra.

Vad är du inte?
Sprallig och utåtriktad. Gud vad konstigt det skulle vara om någon kallade mig det.

Vad är ditt mest använda kraftuttryck?
Just nu är det tyvärr fitta, vilket jag egentligen inte gillar. Annars heelveeeteeeee skulle jag tro. Eller kanske jävlar, med tanke på hur ofta jag vill säga fuck när jag pratar engelska men får hejda mig för folk här nere verkar tycka att det är olämpligt.

Vad tycker du inte är jobbigt?
Att städa är väldigt sällan jobbigt, faktiskt. Det är jobbigare innan jag börjat.

Vad ger dig energi?
Att gå till biblioteket med Anna och låna jättemånga böcker som verkar roliga och läsa på spårvagnen hem. <3

Vad är gott?
Tomater som luktar tomat, särskilt med lite ost och basilika och salt och peppar på!

Vad har du missuppfattat?
Tusen saker, hela tiden! Har allmänt ganska lätt att missuppfatta saker, särskilt som jag oftast litar på att jag inte gör det, jag litar liksom på min första tolkning av situationen.

Vad är jobbigt?
Att bo ihop med andra, fan vad det är jobbigt! Anna, här har du det ultimata beviset på att det inte är dig det är fel på. Det stressar mig som tusan att ha andras grejer omkring mig, att någon annan rör sig i mitt space och påverkar mitt levnadsmönster. Jag vill kontrollera det sjääällllvvvv! Och om jag lägger en jävla sked på diskbänken vill jag helst att den ska vara kvar nästa gång.

Vad gjorde du nyss?
Kollade på Matgeek, en av mina favorityoutubepersoner.

Vad är klurigt?
Att ha struktur. Det är en sak jag längtar som fan efter med att bli äldre, att lära mig vad jag mår bäst av och att upprätthålla det. Hur mycket frukost jag behöver, när jag sover bäst och hur jag får bäst arbetsflow. Framför allt det sista ser jag fram emot att lära mig!

Vad ska du göra nu?
Sminka mig lite och sen åka till Dortmund för ett litet presentationsmöte om det här EU-projektet,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar